Castor Assistance / Team / Jitske Schaaf /
Jitske Schaaf
De persoon achter Castor Assistance

De basis

Ik beschouw het leven als een bouwwerk; het ontstaat al doende en het is nooit af. Net als een bouwwerk, staat of valt dat leven met een goed fundament. Ik denk dat je dat fundament voor een deel hebt meegekregen, maar het grootste deel leg je gedurende je leven zelf.

Dat lukt je nooit!

Persoonlijk ben ik in de gelukkige positie mijn leven te delen met mijn grote liefde en twee kinderen, die mijn grootste inspiratiebron vormen bij alles wat ik doe. Op het professionele vlak zijn mijn kennis, vaardigheden en eigenschappen het fundament van Castor Assistance. Ik mag rustig zeggen dat in het verleden behaalde resultaten in mijn geval wel degelijk garanties bieden voor de toekomst! De ervaring die ik heb opgedaan in de marketingsector, op economisch terrein en op het gebied van Personal Assistentie in zowel bedrijfsleven als de non-profitsector, hebben een mij een stevige basis gegeven. Die basis zorgt ervoor dat ik durf terug te kijken naar het verleden om er vervolgens mijn voordeel mee te doen in het heden en naar de toekomst toe. "Dat lukt je nooit!", is voor mij de ultieme uitdaging om nog een tandje op te schakelen en harder te fietsen.

Motto

Ik omarm elke gelegenheid die ik krijg om te groeien en te leren. Daarbij zijn de persoon en de professional onlosmakelijk met elkaar verbonden. Leven en werken zijn wat mij betreft namelijk niet los van elkaar te zien: alles is tenslotte mensenwerk!

Dit heeft geresulteerd in Castor Assistance, mijn bedrijf. Het is werk, maar ook wie ik ben.........

Jitske Schaaf

Telefoon /
06 21 90 68 25

E-mail /
info@castorassistance.nl
Adres /

Ridderspoorweg 76
2565 AM Den Haag
Nederland
be social /