Castor Assistance / Visie/missie /
Home / Missie/visie / Diensten / Team / Contact /
Visie/missie
Wij geven u tijd.

Service is  het DNA van  Castor.

De drijfveer van Castor Assistance is het zorgen voor een zo optimaal mogelijke leef- en werksituatie voor haar cliënten. Castor Assistance is service pur sang. Dat is het DNA van het bedrijf en de persoon achter het bedrijf. Met een anticiperende en pro-actieve houding haalt Castor Assistance de druk van de ketel en geeft cliënten de ruimte om de dingen te doen die ze het meest belangrijk vinden. Zo geven wij mensen een van de meest wezenlijke zaken terug, namelijk: controle over hun tijd. Door het scheppen van de juiste randvoorwaarden creëert Castor Assistance ademruimte.

Castor geeft uw tijd terug.

Castor Assistance is uw ideale sparringpartner als het gaat om time-management.

Castor Assistance neemt zaken uit handen, denkt mee, denkt vooruit, met als enige doel de cliënt kostbare tijd te besparen. Pas als dat doel is bereikt is Castor Assistance geslaagd in haar missie.

Niet fysiek aanwezig, wel voelbaar.

Hoewel niet fysiek aanwezig, zijn de diensten die Castor Assistance verleent duidelijk voelbaar. De bijzaken van de cliënt zijn voor Castor Assistance hoofdzaken. Of het nu gaat om Project Management Ondersteuning, agendabeheer of om het organiseren van een evenement: wij zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Personal Touch.

De cliënt kan zich met een gerust hart bezighouden met zijn of haar core business. Onze eigen core business is namelijk het bieden van dienstverlening op topniveau – betrouwbaar en zonder reserves. Die topkwaliteit blijft echter altijd laagdrempelig, toegankelijk en met een personal touch. Dat geldt ook voor de tarieven die Castor Assistance hanteert. Cliënten zijn altijd blij verrast als blijkt dat kwaliteit en hoogwaardige service ook voor hen binnen handbereik liggen.

Telefoon /
06 21 90 68 25

E-mail /
info@castorassistance.nl
Adres /

Ridderspoorweg 76
2565 AM Den Haag
Nederland
be social /